Euro-Fincontact Oy

Asiantuntemusta pk-yritysten kasvuun ja kansainvälistymiseen

Euro-Fincontact Oy on pk-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen asiantuntijayritys. Kasvukonsultoinnit hoidamme ELY-keskusten kautta ja tukemana. Kansainvälistymisessä erityisalueinamme ovat läntisten ja itäisten EU-maiden lisäksi Venäjä. Olemme toteuttaneet pk-yritysten kansainvälistymishankkeita ELY-keskusten kansainvälitymistuella useimpiin EU-maihin ja itäisen Keski-Euroopan maista erityisesti Puolaan, Tšekkiin ja Slovakiaan.

#

Euro-Fincontact Oy on alkuaan saksalaisen Dr. Bernd Behrendtin ja KTL Reijo Kaakkolammin Tampereelle vuonna 1993 perustama kansainvälisten projektien hallinta- ja johtoyhtiö. Sittemmin yrityksemme on fokusoitunut pk-yritysten kasvun ja uudistumisen konsultointiin samoin kuin kansainvälisen kaupan käytännön vientitoimenpiteisiin ja markkinaselvityksiin eri puolilla Keski- ja Itä-Eurooppaa sekä Pohjoismaita. Vuodesta 2006 lähtien yritys on tamperelainen perheyhtiö, jolla on yhteistyökumppaniverkosto useissa Keski-Euroopan maissa.

Yli 20 vuoden kokemus pk-yritysten kasvun, markkinoinnin ja myynnin, markkina- ja kilpailija-analyysien, kansainvälistymisen ja käytännön vientitoimenpiteiden ja maahantuonnin toteuttamisesta takaavat asiakasprojektien ja yksittäisten kasvuhankkeiden toteutuksen asiantuntevasti ja luotettavasti.

Asiat, joihin voi itse vaikuttaa,
täytyy hallita ja toteuttaa.
Asiat, joihin ei pysty vaikuttamaan,
pitää pyrkiä ennakoimaan.
Asiat, joihin tarvitaan erityisosaamista,
kannattaa uskoa asiantuntijalle.

#

Euro-Fincontact Oy:n toimitusjohtaja Reijo Kaakkolammi on kuulunut 2018-2019 Suomen Yrittäjien kansainvälisyysvaliokuntaan.